Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Wonderbook: Walking with Dinosaurs Türkçe yama

18.03.2023
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Wonderbook: Walking with Dinosaurs. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: RED, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Wonderbook: Walking with Dinosaurs (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: RED
Oyun açıklaması:
Gerçek bir dino uzmanı olmak için kendi kazı sitenizi keşfedin. Wonderbookunuzu alın, 150 milyon yıllık sırları ortaya çıkarın ve dinozor fosillerini ortaya çıkarın, ardından tarih öncesi devler gözlerinizin önünde canlanırken geri çekilin.

İndirme sayısı:
9320
Yayın yılı:
2013





Wonderbook: Walking with Dinosaurs oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Wonderbook: Walking with Dinosaurs dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Wonderbook: Walking with Dinosaurs klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Wonderbook: Walking with Dinosaurs ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Wonderbook: Walking with Dinosaurs oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Wonderbook: Walking with Dinosaurs içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Combat of Giants: Dinosaurs 3D, Nintendo 3DS taşınabilir konsol için geliştirilen Combat of Giants serisinin ilk bölümüdür.
Devler Savaşı: Dinozorlar, dinozor savaşçılarının yer aldığı bir kavga oyunudur.
Hikaye kitabı dedektifi Diggsin Humpty Dumptynin düşüşünün ardındaki gerçeği çözmesine yardım edebilir misin?
Go Home Dinosaurs, Slam Bolt Scrappers veya Rock Band Blitz (Harmonix ile işbirliği içinde) gibi yapımlarla tanınan Fire Hose Games stüdyosunun eseridir.
One Book: a Thousand Stories WonderbookTM, keşfedilecek yepyeni maceralar ve deneyimlerle tek bir fiziksel kitapta binlerce hikayeye hayat verecek.
Yorumlar
Yorum ekle