Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Mystic Heroes Türkçe yama

30.06.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Mystic Heroes. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama AH-Team sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Mystic Heroes (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: AH-Team
Oyun açıklaması:
Çok sayıda Büyü Saldırısını birleştirin ve düşmanı yok edin! * Düşmanı alt etmek için güçlü Runes kullanın! * Dört tür Spell Attackta ustalaşın ve galip gelin!

İndirme sayısı:
9136
Yayın yılı:
2002





Mystic Heroes oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Mystic Heroes dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Mystic Heroes klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Mystic Heroes ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Mystic Heroes oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Mystic Heroes içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Heroes of Might & Magic Online, Heroes of Might & Magic serisinin bir MMO uyarlamasıdır.
Mystic Quest HD Remaster, Mystic Quest Legendin (Final Fantasy: Mystic Quest olarak da bilinir) 1992den yenilenmiş bir versiyonudur.
Küçük kız kardeşinizin açıklanamayan uykusundan uyanmasına yardımcı olacak gizemli Nehir Kralını ararken nehirlere, bataklıklara, göletlere ve gizli balık avlama noktalarına yolculuk yapın.
Class of Heroes 2G, PlayStation Portableda büyük bir başarı elde eden Class of Heroes II için genişletilmiş bir bağlantı noktasıdır.
Heroes of Might and Magic II: The Succession Wars, 1995teki fantezi tabanlı Heroes of Might and Magic: A Strategic Questin PC tabanlı bir devamıdır.
Yorumlar
Yorum ekle