Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Royal Revolt 2 Türkçe yama

30.05.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Royal Revolt 2. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Royal Revolt 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: TRSi
Oyun açıklaması:
Royal Revolt 2, çok oyunculu oyun için tasarlanmış, aksiyon oyunu öğelerine sahip gerçek zamanlı bir strateji oyunudur. Üretim Flaregames tarafından oluşturuldu.

İndirme sayısı:
10605
Yayın yılı:
2014





Royal Revolt 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Royal Revolt 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Royal Revolt 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Royal Revolt 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Royal Revolt 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Royal Revolt 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Heroes of Might & Magic serisinin yapımcısı New World Computing şirketi, oyunun üçüncü bölümüne iki ekleme yaptıktan sonra, başka bir destan yaratmak için stratejiyi biraz değiştirmeye karar verdi.
Culdcept Revolt, klasik tahta oyunlarının özelliklerini kart oyunlarıyla birleştiren stratejik bir RPGdir.
Versailles Mysteries: The Royal Spy, Versailles Mysteries: Oscar and the Athanorun ikinci bölümüdür.
Küresel egemenlik bir gerçek haline geldiğinde ve Sendikanın başkanı olarak nihayet dünyaya barış ve sessizlik içinde hayran kaldığınızda, tamamen öngörülemeyen bir şey oldu.
Royal Envoy, sözde gündelik pazar (Fishdom, Gardenscapes ve diğerleri) için oyunların üretiminde uzmanlaşmış Playrix Entertainment stüdyosunun eseridir.
Yorumlar
Yorum ekle