Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Baba Is You Türkçe yama

12.11.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Baba Is You. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama SDV sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Baba Is You (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: SDV
Oyun açıklaması:
Baba Is You, bağımsız Finli geliştirici Arvi "Hempuli" Teikari tarafından yaratılan orijinal bir bulmaca oyunudur. Prototip, 2017de Nordic Game Jamin galibiydi.

İndirme sayısı:
8406
Yayın yılı:
2019





Baba Is You oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Baba Is You dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Baba Is You klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Baba Is You ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Baba Is You oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Baba Is You içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Last Inua, buzlu Kuzeyde geçen bir arcade macera oyunudur. Bize ölümcül bir iblis olan Tonrarla savaşan bir baba ve oğlunun hikayesini anlatıyor.
ALİ BABA VE KIRT HIRSIZLARI Ünlü kahramanın hikayesinden yola çıkarak herkesin kendinden bir şeyler bulacağı bir program sunuyoruz.
Baba Yaga – The Temple of the Witch, Kasım 2015te Xbox 360 ve Xbox One konsollarında ve birkaç ay içinde piyasaya sürülen Season Pass to Rise of the Tomb Raiderın bir parçası olarak sunulan birkaç
Kardan Adam, Play-yayıncılığın yayın teklifindeki en genç için, diğerlerinin yanı sıra, Ren Geyiğinin Maceraları ve Noel Baba Maceralarının yanında başka bir "Noel" oyunudur.
Baba, bağımsız bir stüdyo olan Atmos Games tarafından geliştirilen eski tarz bir FPS oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle