Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Trespasser Türkçe yama

13.06.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Trespasser. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Trespasser (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: JMP
Oyun açıklaması:
"Trespasser", ünlü "Turok" un yanında baş rolünde dinozorların yer aldığı ilk FPS oyunlarından biridir. Türün diğer temsilcilerinin aksine, bu oyunun yazarları oyunun yüksek gerçekçiliğine biraz daha fazla önem veriyorlar, bu nedenle oyun biraz daha zor, ayrıca oyuncudan daha fazla bağlılık gerektiriyor.

İndirme sayısı:
10833
Yayın yılı:
1998





Trespasser oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Trespasser dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Trespasser klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Trespasser ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Trespasser oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Trespasser içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
En ünlü RTS oyunlarından biri. Command & Conquerin başarısından sonra Westwood Studiostan geliştiriciler bir sonraki oyunlarının planını biraz daha "tarihi" yapmaya karar verdiler.
Turok: Dinosaur Hunter, Dünyanın hala dinozorlar tarafından yönetildiği tarih öncesi zamanlarda yaşayan barbar Turokun maceralarını anlatan 1996 tarihli bir dizi çizgi romana dayanan bir aksiyon FPP
Dragon Age: Inquisition – Trespasser, Dragon Age: Inquisitionın PCler için üçüncü ve son büyük hikaye genişletmesidir.
Turok: Escape from Lost Valley, bağımsız stüdyo Pillow Pig Games tarafından geliştirilen bir aksiyon-macera oyunudur.
Turok 2: Seeds of Evil Remastered for PC ve XONE, 90ların klasik birinci şahıs nişancı oyunlarından birinin yeniden düzenlenmiş bir versiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle