Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Turok: Escape from Lost Valley Türkçe yama

30.06.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Turok: Escape from Lost Valley. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Turok: Escape from Lost Valley (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: ZENiTH
Oyun açıklaması:
Turok: Escape from Lost Valley, bağımsız stüdyo Pillow Pig Games tarafından geliştirilen bir aksiyon-macera oyunudur. Universal Studios Interactive Entertainment tarafından yayınlanan oyun, iyi bilinen FPS serisinin devamı değil, prototipi olarak kullanılan 1956 tarihli çizgi roman serisine dayanıyor.

İndirme sayısı:
8689
Yayın yılı:
2019





Turok: Escape from Lost Valley oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Turok: Escape from Lost Valley dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Turok: Escape from Lost Valley klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Turok: Escape from Lost Valley ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Turok: Escape from Lost Valley oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Turok: Escape from Lost Valley içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Monument Valley 2, AND ve iOS için geliştirilmiş bir bulmaca oyunudur.
Turok: Dinosaur Hunter, Dünyanın hala dinozorlar tarafından yönetildiği tarih öncesi zamanlarda yaşayan barbar Turokun maceralarını anlatan 1996 tarihli bir dizi çizgi romana dayanan bir aksiyon FPP
Far Cry 4: Valley of the Yetis, Ubisoftun hit sandbox shooter serisinin dördüncü bölümü için bir DLCdir.
Turok 2: Seeds of Evil Remastered for PC ve XONE, 90ların klasik birinci şahıs nişancı oyunlarından birinin yeniden düzenlenmiş bir versiyonudur.
In The Valley of Gods, anlatısal bir macera oyunudur. Oyun, Firewatchın yaratıcıları Campo Santo tarafından geliştirildi.
Yorumlar
Yorum ekle