Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Ready 2 Rumble Revolution Türkçe yama

28.05.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Ready 2 Rumble Revolution. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir s0m.

Oyun için türkçe yama metni Ready 2 Rumble Revolution (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: s0m
Oyun açıklaması:
Ünlü boks serisi Ready 2 Rumble, Atarinin Ready 2 Rumble: Revolutionı piyasaya sürdüğü 2009da geri dönüyor. Orijinal Ready 2 Rumble Boxing Round1 ve Round2yi en çok satanlar listesine sokan tüm mizahi karikatürleri ve eğlenceli boks aksiyonunu sürdürürken, yeni dijital olarak sofistike ve görsel olarak çarpıcı hareket kontrollü Ready 2 Rumble: Wii için Devrim yeni bir seviye getiriyor boks ringine karşı stil ve tutum sergiliyor ve seriyi bir dizi çarpıcı geliştirmeyle sürdürüyor.

İndirme sayısı:
9623
Yayın yılı:
2009





Ready 2 Rumble Revolution oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Ready 2 Rumble Revolution dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Ready 2 Rumble Revolution klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Ready 2 Rumble Revolution ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Ready 2 Rumble Revolution oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Ready 2 Rumble Revolution içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
747-200, dünyanın en tanınmış yolcu uçağının klasik versiyonudur.
Güreşin cadıları geri döndü. Sure Rumble Roses XX, yeni nesil bir oyundan bekleyeceğiniz görsel "geliştirmeler" sunuyor, ancak bu sadece başka bir güzel yüzden daha fazlası.
Pokemon Rumble U, ilk bölümü Wiide 2009da, ikinci bölümü ise 3DS konsolunda yayınlanan Pokemon Rumble serisinin bir sonraki bölümüdür.
Ready 2 Rumble Boxing Round 2, Ready 2 Rumble boks dünyasının merdivenlerini tırmanacak benzersiz, farklı, animasyonlu haydutları içerecek.
Pokemon Rumble World, Pokemon Rumble serisine ait ünlü RPG Pokemon oyunları serisinin bir yan ürünü.
Yorumlar
Yorum ekle