Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Trinity Türkçe yama

15.08.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Trinity. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Trinity (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: turckeyamaMUSiC
Oyun açıklaması:
Trinity, Return to Castle Wolfenstein ve Kingpin: Life of Crimeı yapan geliştiricilerin bir sonraki çalışmasıdır. Programın özü, birinci kişinin (FPP) perspektifinden sunulan dinamik bir eylemdir.

İndirme sayısı:
10975
Yayın yılı:
2023





Trinity oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Trinity dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Trinity klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Trinity ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Trinity oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Trinity içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
İkinci Dünya Savaşı çerçevesinde sunulan alternatif bir hikaye. Hitlerin en yakın arkadaşları, Wolfenstein Şatosunda süper askerlerin yaratılmasıyla ilgili araştırmalar yürütür.
Outlast Trinity, Outlast serisindeki tüm yukarıda bahsedilen oyunların bir paket sürümüdür ve şunları içerir: Outlast, Outlast Whistleblower (oyunun tek resmi genişlemesi) ve Outlast 2.
İkinci Dünya Savaşı tüm Avrupayı kasıp kavuruyor. Wolfenstein Kalesi, Reich ordusu tarafından işgal edildi ve savaş cephesi karargahına dönüştürüldü.
Trinity Universe, üç şirket Nippon Ichi, Gust ve Idea Factorynin işbirliği sayesinde oluşturulan üç boyutlu bir bilim kurgu RPGsidir.
Kendi çetenizi kurun ve doğrudan sokaklardan asker alın. Yeni bir çete üyesinin serseri olduğu ortaya çıkarsa, onu patlatın ve yenilerine yer açın.
Yorumlar
Yorum ekle