Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

A Science Fiction Saga Türkçe yama

08.04.2023
Oyun için türkçe yama sunuyoruz A Science Fiction Saga! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni A Science Fiction Saga (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: iOTA
Oyun açıklaması:
A Science Fiction Saga, klasik bir tıkla ve tıkla arayüzüne sahip bağımsız bir maceradır. Bu, İsveçte yaşayan ve 3D grafikler konusunda uzmanlaşmış bir sanatçı olan David Ostmanın ilk çalışması.

İndirme sayısı:
10914
Yayın yılı:
2023





A Science Fiction Saga oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) A Science Fiction Saga dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales A Science Fiction Saga klasörüne koyun.

3. Türkçe yama A Science Fiction Saga ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


A Science Fiction Saga oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve A Science Fiction Saga içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Spy Fiction, perçinleme casusluk eylemini heyecan verici bir hikaye çizgisiyle birleştiren PS2 için üçüncü şahıs aksiyon-gizli bir oyundur.
Science Papa, görevimizin tüm zamanların en büyük kimyacısı olmak olduğu, strateji unsurlarına sahip mantıklı bir oyundur.
Death Jr. ve arkadaşları, yanlış giden bilim projeleriyle dolu çılgın bir dünyada yol alırken, bu şimdiye kadarki en kötü bilim fuarı!
The Young Socrates adlı küçük, bağımsız bir stüdyo tarafından geliştirilen Odyssey: The Next Generation Science Game, birçok eğitim değeri içeren mantıklı bir macera oyunudur.
BlazBlue: Central Fiction, ünlü iki boyutlu dövüş oyunları serisinin bir başka bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle