Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Overlord: Dark Legend Türkçe yama

01.01.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Overlord: Dark Legend. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir DTCG.

Oyun için türkçe yama metni Overlord: Dark Legend (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: DTCG
Oyun açıklaması:
Wii için özel olarak tasarlanan ve geliştirilen Overlord Dark Legend, uğursuz, hicivli bükülmelerle peri masalı bilgisiyle dolu yepyeni bir aksiyon maceradır.

İndirme sayısı:
9746
Yayın yılı:
2009





Overlord: Dark Legend oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Overlord: Dark Legend dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Overlord: Dark Legend klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Overlord: Dark Legend ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Overlord: Dark Legend oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Overlord: Dark Legend içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Overlord: Escape from Nazarick, metroidvania formatında bir aksiyon platform oyunudur.
PC, X360 ve PS3 için Overlord, Age of Wonders strateji serisinin yaratıcıları Triumph Studios tarafından geliştirilen bir üçüncü şahıs perspektif aksiyon cRPGsidir.
PC, PS3 ve X360 için Overlord 2, 2007de Codemasters Software tarafından piyasaya sürülen serinin ilk bölümünde sunulan konsepte bir geri dönüş.
Jackie Chan ilk geçişinde Nintendo tarafından onaylandı! Jackie Chan Adventures: Legend of the Darkhand, kahramanımızın dünyayı gezen bir arkeolog olarak oynadığı popüler Warner Bros çizgi film
Overlord: Fellowship of Evil PC için 2007de başlayan Overlord serisinin bir sonraki bölümü.
Yorumlar
Yorum ekle