Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Jackie Chan Adventures: The Legend of the Dark Hand Türkçe yama

04.10.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyun için türkçe yama sunuyoruz Jackie Chan Adventures: The Legend of the Dark Hand! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir ADMINCRACK, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Jackie Chan Adventures: The Legend of the Dark Hand (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: ADMINCRACK
Oyun açıklaması:
Jackie Chan ilk geçişinde Nintendo tarafından onaylandı! Jackie Chan Adventures: Legend of the Darkhand, kahramanımızın dünyayı gezen bir arkeolog olarak oynadığı popüler Warner Bros çizgi film istasyonu serisi Jackie Chan Adventuresa dayanmaktadır.

İndirme sayısı:
9108
Yayın yılı:
2001





Jackie Chan Adventures: The Legend of the Dark Hand oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Jackie Chan Adventures: The Legend of the Dark Hand dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Jackie Chan Adventures: The Legend of the Dark Hand klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Jackie Chan Adventures: The Legend of the Dark Hand ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Jackie Chan Adventures: The Legend of the Dark Hand oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Jackie Chan Adventures: The Legend of the Dark Hand içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Aynı adlı filme dayanan 80 Günde Devri Alem, Passepartout ve Phileas Foggun dünyayı dolaşan maceralarını Game Boy Advancee getiriyor.
Büyük ya da küçük, modern aksiyon odaklı RPGlerde düşmanlar arasındaki temel fark her zaman sadece isabet noktalarının sayısı olmuştur.
Shin-Chan: Ben ve Yaz Tatında Profesör Sonsuz Yedi Gün Yolculuğu, Boku no Natsuyasumi serisi ile bilinen bir takım olan Japon stüdyosu Millennium Kitchenın dinlendirici bir aksiyon macerası oyunu.
Şimdi görüyorsun. Şimdi yapmıyorsun. Kyrandia ülkesi parça parça yok oluyor ve siz, laneti kırmak ve onu kurtarmak için dünyanın merkezine seyahat etmesi gereken sıra dışı, genç mistiksiniz.
Şu anda çeşitli çocuk dostu kanallarda yayınlanmakta olan animasyon dizisiyle bağlantılı olarak piyasaya sürülen Jackie Chan Adventures, genç hayranları mutlu etmek için bol miktarda bulmaca, görev
Yorumlar
Yorum ekle