Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Jamestown: Legend of the Lost Colony Türkçe yama

25.06.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Jamestown: Legend of the Lost Colony, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Jamestown: Legend of the Lost Colony (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: DECADE
Oyun açıklaması:
Jamestown: Legend of the Lost Colony, uçan aracın kontrolünü ele aldığımız ve bireysel olayları kuşbakışı izleyerek bir dizi düşmanı ortadan kaldırdığımız klasik bir kaydırmalı nişancı oyunudur.

İndirme sayısı:
10382
Yayın yılı:
2011





Jamestown: Legend of the Lost Colony oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Jamestown: Legend of the Lost Colony dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Jamestown: Legend of the Lost Colony klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Jamestown: Legend of the Lost Colony ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Jamestown: Legend of the Lost Colony oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Jamestown: Legend of the Lost Colony içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Colony Wars: Vengeance, bir uzay savaş simülatörü olan Colony Warsın devamı niteliğindedir.
Dark Colony, Strategic Simulations Inc. (SSI) uzmanları tarafından geliştirilen ilginç bir gerçek zamanlı stratejidir (RTS).
Space Colony HD, orijinal strateji simülasyonunu yüksek çözünürlüklü grafikler ve daha geniş bir görüş alanı ile günceller ve oyuncuların haritada gezinmeye gerek kalmadan üslerine ve ilgi alanlarına
Colony Wars: Red Sun, insanlığın Bennay gezegeninden asi kolonistlere karşı değerli kaynaklar için savaştığı bir evrende geçen uzay simülatörünün üçüncü bölümüdür.
PC, PS4 ve XONE için Aven Colony, bağımsız bir stüdyo olan Mothership Entertainmentın ilk projesidir.
Yorumlar
Yorum ekle