Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Colony Wars: Vengeance Türkçe yama

27.05.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Colony Wars: Vengeance. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama EiTheL sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Colony Wars: Vengeance (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: EiTheL
Oyun açıklaması:
Colony Wars: Vengeance, bir uzay savaş simülatörü olan Colony Warsın devamı niteliğindedir. Psygnosis Studio, ilk oyunun yayınlanmasından sadece bir yıl sonra LWS ve Dünya İmparatorluğu arasındaki sömürge çatışmasına geri dönmeye karar verdi.

İndirme sayısı:
9413
Yayın yılı:
1998





Colony Wars: Vengeance oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Colony Wars: Vengeance dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Colony Wars: Vengeance klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Colony Wars: Vengeance ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Colony Wars: Vengeance oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Colony Wars: Vengeance içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Colony Ship: A Post-Earth Rol Yapma Oyunu, sıra tabanlı savaşlara sahip taktiksel bir RPGdir.
Space Colony: PC için Steam Sürümü, bir zamanlar en çok satan Stronghold serisi için popüler olan bir geliştirici olan Firefly stüdyosu tarafından yaratılan ve uzayda geçen klasik bir ekonomik
Space Colony HD, orijinal strateji simülasyonunu yüksek çözünürlüklü grafikler ve daha geniş bir görüş alanı ile günceller ve oyuncuların haritada gezinmeye gerek kalmadan üslerine ve ilgi alanlarına
Colony Wars: Red Sun, insanlığın Bennay gezegeninden asi kolonistlere karşı değerli kaynaklar için savaştığı bir evrende geçen uzay simülatörünün üçüncü bölümüdür.
PC, PS4 ve XONE için Aven Colony, bağımsız bir stüdyo olan Mothership Entertainmentın ilk projesidir.
Yorumlar
Yorum ekle