Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Digital Combat Simulator World Türkçe yama

03.04.2023
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Digital Combat Simulator World. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir HoG.

Oyun için türkçe yama metni Digital Combat Simulator World (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: HoG
Oyun açıklaması:
DCS: World for PC, Digital Combat Simulator serisinin tüm ürünlerini birleştiren ücretsiz bir arayüzdür. Rus stüdyosu Eagle Dynamics tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
10748
Yayın yılı:
2012





Digital Combat Simulator World oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Digital Combat Simulator World dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Digital Combat Simulator World klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Digital Combat Simulator World ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Digital Combat Simulator World oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Digital Combat Simulator World içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
DCS: Black Shark, Rus Ka-50 saldırı helikopterinin bir PC oyunudur ve yeni Eagle Dynamics ve The Fighter Collection simülasyon serisinin ilk oyunudur: Digital Combat Simulator (DCS).
DCS:World serisindeki ilk bağımsız 3. parti modül DCS: MiG-21Bis Fishbed olacaktır.
Digital Combat Simulator: Mig-15bis, Eagle Dynamics DCS: World platformunda geliştirilen bir dizi gelişmiş havacılık simülatöründen bir diğeridir.
DCS: Fw 190 D-9 Dora, popüler DCS: World modülü altında yayınlanan başka bir uçuş simülatörüdür.
Fighter Collection ve Eagle Dynamics, “Digital Combat Simulator: Black Shark 2”nin piyasaya sürülmesiyle PC hava muharebe simülasyonundaki yeni ölçütü yayınladı.
Yorumlar
Yorum ekle