Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Even the Ocean Türkçe yama

11.04.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Even the Ocean, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir AT4RE.

Oyun için türkçe yama metni Even the Ocean (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: AT4RE
Oyun açıklaması:
PC için Ocean bile bir 2D platform oyunudur. Anodynein yaratıcıları Analgesic Productions tarafından geliştirilmiştir. Konu Oyun, fütüristik Whiteforge kentindeki elektrik santrallerinden birinde düşük ücretli bir işte çalışan Aliph adlı bir kadının hikayesini takip ediyor.

İndirme sayısı:
8236
Yayın yılı:
2016





Even the Ocean oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Even the Ocean dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Even the Ocean klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Even the Ocean ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Even the Ocean oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Even the Ocean içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Endless Ocean 2, ilk olarak Endless Ocean™ ile sunulan okyanus deneyimi üzerine kuruludur.
Star Ocean: The Last Hope – 4K & Full HD Remaster, 2009da piyasaya sürülen Japon jRPGsi Star Ocean: The Last Hopeun bir PC ve PS4 remastered sürümüdür.
Star Ocean 5: PS4 ve PS3 için Bütünlük ve İnançsızlık, fantezi ve bilim kurgu estetiğini birleştiren jRPG serisinin beşinci girişidir.
Ocean City Racing, Unreal Engine 3 tarafından desteklenen bir açık dünya sürüş oyunudur.
Star Ocean: Anamnesis, tri-Ace tarafından geliştirilen mobil bir jRPGdir.
Yorumlar
Yorum ekle