Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Duke Nukem: Land of the Babes Türkçe yama

25.05.2023
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Duke Nukem: Land of the Babes. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir tEaM wOrLd cRaCk kZ.

Oyun için türkçe yama metni Duke Nukem: Land of the Babes (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: tEaM wOrLd cRaCk kZ
Oyun açıklaması:
Duke Nukemin devamı: 1998de piyasaya sürülen ve orijinalin varsayımlarını biraz değiştiren Time to Kill. Duke Nukem: Land of the Babes, tipik TPP aksiyon oyunu şemalarına dayalıdır ve atış, arcade öğeleri ve basit mantık mücadelelerinin bir karışımını sunar.

İndirme sayısı:
8645
Yayın yılı:
2000





Duke Nukem: Land of the Babes oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Duke Nukem: Land of the Babes dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Duke Nukem: Land of the Babes klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Duke Nukem: Land of the Babes ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Duke Nukem: Land of the Babes oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Duke Nukem: Land of the Babes içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, PS4 ve XONE için Duke Nukem 3D: 20th Anniversary World Tour, ünlü FPP shooter oyunu Duke Nukem 3Dnin 1996dan yenilenmiş bir versiyonudur.
Duke Nukem Forever PC, PS3 ve X360 için Gearbox Software tarafından geliştirilen Duke Nukem serisinin aksiyon FPSsinin bir başka bölümüdür – daha önce oyun 3D Realms tarafından geliştirilmiştir.
Yalnızca PS1de yayınlanan Duke Nukem: Time to Kill, sanal eğlence tarihindeki en karizmatik kahramanlardan birinin başrolde olduğu bir üçüncü şahıs nişancı oyunudur.
Uzaylılar Başkanı Yakaladı! Duke, uzaylı pisliğin Washington D.Cye indiğini, onu çöpe attığını ve özgür dünyanın liderini hapse attığını öğrenir!
Serinin üçüncü bölümü ve 3D perspektifli ilk bölüm (orijinal Duke Nukem ve devamı Duke Nukem II, yandan kaydırmalı platform oyunlarıdır).
Yorumlar
Yorum ekle