Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Duke Nukem 3D Türkçe yama

04.08.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Duke Nukem 3D. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Duke Nukem 3D (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: RNDD
Oyun açıklaması:
Serinin üçüncü bölümü ve 3D perspektifli ilk bölüm (orijinal Duke Nukem ve devamı Duke Nukem II, yandan kaydırmalı platform oyunlarıdır).

İndirme sayısı:
8491
Yayın yılı:
1996





Duke Nukem 3D oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Duke Nukem 3D dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Duke Nukem 3D klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Duke Nukem 3D ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Duke Nukem 3D oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Duke Nukem 3D içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, PS4 ve XONE için Duke Nukem 3D: 20th Anniversary World Tour, ünlü FPP shooter oyunu Duke Nukem 3Dnin 1996dan yenilenmiş bir versiyonudur.
1991de piyasaya sürülen Duke Nukem, gerçek bir başarıya dönüştü ve aylarca listelerden çıkmadı.
Yalnızca PS1de yayınlanan Duke Nukem: Time to Kill, sanal eğlence tarihindeki en karizmatik kahramanlardan birinin başrolde olduğu bir üçüncü şahıs nişancı oyunudur.
Uzaylılar Başkanı Yakaladı! Duke, uzaylı pisliğin Washington D.Cye indiğini, onu çöpe attığını ve özgür dünyanın liderini hapse attığını öğrenir!
Duke Nukemin üçüncü ve son bölümü. Prens başlığı, güçlü bir Techbot ordusu yarattığı gelecekte kendini gizleyen çılgın bir bilim adamı Dr.
Yorumlar
Yorum ekle