Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Szkolka dla zwierzat Türkçe yama

23.09.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Szkolka dla zwierzat. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir The Company.

Oyun için türkçe yama metni Szkolka dla zwierzat (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: The Company
Oyun açıklaması:
Başlık merkezini yönettiğimiz, daha genç PC kullanıcıları için tasarlanmış bir oyun. Bütünü, güçlü eğitim değerleri ile karakterize edilir, çünkü genç oyuncu, evde hayvan eğitiminin kuralları ve üremelerinin temel kuralları hakkında bilgi edinme fırsatı ile karşı karşıyadır.

İndirme sayısı:
9825
Yayın yılı:
2007





Szkolka dla zwierzat oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Szkolka dla zwierzat dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Szkolka dla zwierzat klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Szkolka dla zwierzat ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Szkolka dla zwierzat oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Szkolka dla zwierzat içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Hayvanlar için Güzellik Salonu, hayvanlar için küçük bir güzellik salonunu yönettiğimiz en genç müşteriler için basit bir strateji oyunudur.
Spidi, 4 ila 12 yaş arasındaki genç bilgisayar kullanıcıları için tasarlanmış bir platform oyunudur.
Daha önce Beyaz Korku olarak bilinen ve daha çok genç bilgisayar kullanıcıları için tasarlanmış aksiyon/macera oyunu.
Binicilik Eğitimi, binicilik ile ilgilenen bir üründür. Oyun, bu sporun kuralları hakkında daha fazla bilgi edinme ve edinilen bilgileri pratikte test etme fırsatı sunuyor.
Animal Genius, en genç oyuncular için tasarlanmış, dünyadaki önemli ekosistemleri tanıdıkları ve orada yaşayan hayvanlar hakkında çok ilginç bilgiler öğrendikleri bir oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle