Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Spelunky 2 Türkçe yama

17.11.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Spelunky 2. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir SCOOPEX.

Oyun için türkçe yama metni Spelunky 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: SCOOPEX
Oyun açıklaması:
Spelunky 2, bağımsız stüdyo Mossmouth tarafından geliştirilen popüler platform oyununun devamıdır. Spelunky HD olarak adlandırılan ilk Spelunkynin yeniden düzenlenmiş versiyonu gibi, açıklanan yapım da çeşitli platformlarda ortaya çıktı.

İndirme sayısı:
9674
Yayın yılı:
2020





Spelunky 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Spelunky 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Spelunky 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Spelunky 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Spelunky 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Spelunky 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Full Throttle Remastered for PS4, PC vb., 1995 LucasArts klasik tıkla ve tıkla macera oyununun yeniden düzenlenmiş halidir.
Spelunky, amacın mağaradan mümkün olduğu kadar çok hazineyi kapmak olduğu, klasik platform oyunlarından ve roguelike oyunlarından ilham alan bir mağara keşif / hazine avı oyunudur.
Büyük Savaşta efsanevi kahraman Blade Dancerı öldüren kötü kara şövalye Dread Knight bir kez daha ortaya çıktı.
Bağımsız bir stüdyo olan Game Freak tarafından geliştirilen Giga Wrecker for PC, 2D platform oyunu, Metroidvania ve mantık oyununun bir karışımıdır.
Spelunky, yeraltında rastgele oluşturulmuş keşfettiğimiz ilgi çekici bir platform oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle