Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

sonder. Türkçe yama

08.01.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz sonder.. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni sonder. (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: AH-Team
Oyun açıklaması:
sonder. bağımsız Makedon stüdyosu KAMAi MEDIAnın bilim-kurgu aksiyon-macera oyunudur. PlotOyun, Dünyadan çok uzakta bulunan bir uzay istasyonunda geçiyor.

İndirme sayısı:
9677
Yayın yılı:
2023





sonder. oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) sonder. dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales sonder. klasörüne koyun.

3. Türkçe yama sonder. ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


sonder. oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve sonder. içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Deliver Us the Moon for PC and XONE, hayatta kalma unsurları içeren bir bilim kurgu FPP aksiyon-macera oyunudur.
İki Yeni, 32 Seviyeli DOOM II Bölümü. Evilution: Dünyadan uzakta, UAC, Jüpiterin uyduları üzerindeki deneylerini yeniden başlattı.
Outreach for PC, bir bilim kurgu macera oyunudur ve aynı zamanda Pixel Spill adlı bir İngiliz stüdyosu tarafından geliştirilen bir ilk projedir.
POLEN. PC ve PS4 için birinci şahıs bilim kurgu macera oyunu ve bağımsız bir Fin stüdyosu olan Mindfield Gamesin ilk projesi.
PC ve PS4 için CAT Interstellar, bağımsız bir stüdyo Ioized Games tarafından geliştirilen bir bilim kurgu macera/keşif oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle