Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Construction Simulator 2015 Türkçe yama

28.12.2023
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Construction Simulator 2015. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir KaOs, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Construction Simulator 2015 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: KaOs
Oyun açıklaması:
İnşaat Simülatörü 2015te, yüksek kaliteli 3D grafiklere sahip Liebherr, Still ve MAN tarafından yapılmış 15 gerçekçi inşaat makinesinin kontrolünü elinize alıyorsunuz.

İndirme sayısı:
10063
Yayın yılı:
2014





Construction Simulator 2015 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Construction Simulator 2015 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Construction Simulator 2015 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Construction Simulator 2015 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Construction Simulator 2015 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Construction Simulator 2015 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
iOS ve ANDde yayınlanan Constructon Simulator 2014, 2011de başlayan ve inşaat makinelerine odaklanan bir dizi simülatörün devamıdır.
İnşaat simülatörü, inşaat alanlarındaki direksiyon makineleri hakkında serinin bir yeniden başlatılmasıdır.
İnşaat Simülatörü 3, ekonomik strateji unsurlarıyla zenginleştirilmiş inşaat işleri simülasyon döngüsünün beşinci bölümüdür (başlığın önerdiğinin aksine).
AND ve iOSta yayınlanan İnşaat Simülatörü 2, stratejik unsurlara sahip bir inşaat simülatörüdür.
Baretinizi giyin ve otoyollara gidin! Bu büyüleyici simülasyonda ülke şeritlerini onarmaktan devasa otoyollar inşa etmeye kadar mühendislik becerileriniz test edilecek.
Yorumlar
Yorum ekle