Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Hero Emblems II Türkçe yama

10.10.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Hero Emblems II. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir turckeyamaMUSiC.

Oyun için türkçe yama metni Hero Emblems II (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: turckeyamaMUSiC
Oyun açıklaması:
Hero Emblems 2, iOSta yayınlanan bir mantık oyunu ve RPG melezidir. Proje, HeatPot Games stüdyosu tarafından geliştirildi. PlotHero Emblems 2, ilk bölümle aynı büyülü fantezi ülkesinde geçiyor ancak tamamen yeni bir hikaye sunuyor ve Hero Emblems 2nin hikayesinin tadını çıkarmak için önceki başlık hakkında bilgi gerekli değil.

İndirme sayısı:
9714
Yayın yılı:
2023





Hero Emblems II oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Hero Emblems II dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Hero Emblems II klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Hero Emblems II ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Hero Emblems II oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Hero Emblems II içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
AND, PC ve iOSta yayınlanan Hero Generations: ReGen, RPG roguelike öğeleriyle zenginleştirilmiş sıra tabanlı bir fantezi strateji oyunudur.
Sports Hero, iOS ve ANDde yayınlanan bir spor arcade oyunudur. Touchdown Hero veya Must Deliver gibi oyunlarla tanınan Cherrypick Games stüdyosu tarafından geliştirilmiştir.
Skul: The Hero Slayer, bir aksiyon platform oyunu geleneğinde yapılmış bir roguelike oyunudur.
Guitar Heronun yapımcıları, müziği deneyimlemek için tamamen yeni ve yenilikçi bir yol sunuyor.
Guitar Hero Live, PS4, X360, vb. üzerinde 2005 yılında Harmonix stüdyosu tarafından başlatılan ünlü Guitar Hero müzik oyunları serisinin bir sonraki bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle