Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Kelvin and the Infamous Machine Türkçe yama

07.02.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Kelvin and the Infamous Machine. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir Cerberus, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Kelvin and the Infamous Machine (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: Cerberus
Oyun açıklaması:
Kelvin and the In Famous Machine for PC, çılgın bir bilim adamının popüler temasına ve zaman yolculuğuna dayanan iki boyutlu bir tıkla ve tıkla macera oyunudur.

İndirme sayısı:
9456
Yayın yılı:
2016





Kelvin and the Infamous Machine oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Kelvin and the Infamous Machine dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Kelvin and the Infamous Machine klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Kelvin and the Infamous Machine ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Kelvin and the Infamous Machine oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Kelvin and the Infamous Machine içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
inFamous: First Light for PS4, Sucker Punch tarafından geliştirilen inFamous: Second Son için bağımsız bir genişletmedir.
Machine Hunter, olayları yukarıdan aşağıya bir bakış açısıyla gözlemlediğimiz bir aksiyon oyunudur.
inFAMOUS™ Festival of Blood, PSN aracılığıyla indirilebilen yepyeni bir tek oyunculu oyundur.
inFamous: Second Son, Sucker Punch stüdyosu tarafından geliştirilen ve PlayStation markasıyla ilişkilendirilen üçüncü şahıs bir aksiyon oyunudur.
Pingwinek Kelvin, en genç oyunculara adanmış bir arcade oyunudur. Eylem buzul diyarında gerçekleşir ve çocuklar, uçucu olmayan kuş unvanının eylemlerini yönlendirir.
Yorumlar
Yorum ekle