Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Stalin vs. Martians Türkçe yama

16.12.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Stalin vs. Martians. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir KaSS.

Oyun için türkçe yama metni Stalin vs. Martians (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: KaSS
Oyun açıklaması:
Stalin vs. Marslılar, insanlar için tasarlanmış gerçek zamanlı bir stratejidir. Artık cephane malzemeleriyle çılgınlık yok, her topçu birimi hakkında düzinelerce bilgi sayfası veya son zamanlarda türe gizlice giren diğer savaş oyunları özellikleri yok.

İndirme sayısı:
10983
Yayın yılı:
2009





Stalin vs. Martians oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Stalin vs. Martians dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Stalin vs. Martians klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Stalin vs. Martians ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Stalin vs. Martians oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Stalin vs. Martians içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Antik Fetih, Yunan mitolojisinden bildiğimiz zamanlarda, Herkül ve Zetesin yerde durduğu efsanevi zamanlarda geçen gerçek zamanlı bir stratejidir.
Supremacy 1914, bir web tarayıcısı üzerinden oynanmak üzere tasarlanmış, oynaması ücretsiz, gerçek zamanlı bir stratejidir.
Alman seferi Sovyet birliklerinin ilerlemesini yavaşlatmaya odaklanırken, Sovyet seferi tamamen düşmanın direnişini kırmakla ilgilidir.
A Year Of Rain, öncelikle çok oyunculu deneyim için tasarlanmış gerçek zamanlı bir stratejidir.
Stalin Metrosu: Red Veil, son derece ilginç bir FPS çekim deneyiminin yaratıcı bir gelişimidir.
Yorumlar
Yorum ekle