Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Rise of Incarnates Türkçe yama

06.02.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Rise of Incarnates. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir AT4RE.

Oyun için türkçe yama metni Rise of Incarnates (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: AT4RE
Oyun açıklaması:
Rise of Incarnates for PC, Namco Bandaiden üç boyutlu bir dövüş oyunudur. Oyun, oynaması ücretsiz modelde dağıtılan yalnızca çok oyunculu bir oyundur.

İndirme sayısı:
10205
Yayın yılı:
2015





Rise of Incarnates oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Rise of Incarnates dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Rise of Incarnates klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Rise of Incarnates ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Rise of Incarnates oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Rise of Incarnates içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Şimdi satın al! Rise of Nations: Gold Edition, hem ödüllü Rise of Nationsı hem de eleştirmenlerce beğenilen genişleme paketi Rise of Nations: Thrones ve Patriotsu içerir.
Kingdoms Rise, şu anda Avustralyada iki kişilik bir bağımsız stüdyo tarafından geliştirilmekte olan çok oyunculu bir fantezi kılıç dövüş oyunudur.
Rise of Legions, oynaması ücretsiz modelde dağıtılan bir fantezi gerçek zamanlı strateji oyunudur.
Sihir ve Teknoloji güçleri arasındaki destansı bir savaşa karışmış bir dünya olan Aio diyarına yolculuk.
Rise of Kingdoms (önceden Rise of Civilizations olarak biliniyordu), RPG ve MMO unsurlarıyla gerçek zamanlı bir stratejidir.
Yorumlar
Yorum ekle