Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dungeons & Dragons: Heroes of Neverwinter Türkçe yama

23.03.2023
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Dungeons & Dragons: Heroes of Neverwinter! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir Solitary, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Dungeons & Dragons: Heroes of Neverwinter (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: Solitary
Oyun açıklaması:
Dungeons & Dragons: Heroes of Neverwinter, D&Dnin basılı versiyonunun dördüncü baskısının kurallarının tarayıcı tabanlı bir uyarlaması olan bir facebook rol yapma oyunudur.

İndirme sayısı:
8912
Yayın yılı:
2011





Dungeons & Dragons: Heroes of Neverwinter oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dungeons & Dragons: Heroes of Neverwinter dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dungeons & Dragons: Heroes of Neverwinter klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dungeons & Dragons: Heroes of Neverwinter ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dungeons & Dragons: Heroes of Neverwinter oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dungeons & Dragons: Heroes of Neverwinter içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dungeons & Dragons: Dark Alliance, öncelikle çok oyunculu oyun için geliştirilmiş bir aksiyon RPGsidir.
Dungeons & Dragons®: Tactics, oyuncuların altı maceracıdan oluşan bir grubu, derin ve heyecan verici sıra tabanlı aksiyonu deneyimlemek için çok çeşitli tehlikeli ortamlara götürmesine olanak tanır.
Dungeons & Dragons Daggerdale, kötü Rezlus ve Zhentarimi Dalelandsı işgal etme ve fethetme girişimlerinde yenmek için verilen umutsuz mücadeleye odaklanıyor.
Dungeons & Dragons: Tower of Doom ve devamı Dungeons & Dragons: Shadow over Mystara, Wizards of the Coastun kalem-kağıt RPGsinin klasik arcade beat-em-up uyarlamaları, modern çağ için yeniden
Dört oyuncuya kadar inanılmaz, bağımlılık yapıcı bir oyun sunan Dungeons & Dragons Heroes, Xbox video oyun sistemi için özel olarak oluşturulmuş ilk Dungeons & Dragons markalı deneyimdir.
Yorumlar
Yorum ekle