Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dungeons & Dragons: Tactics Türkçe yama

20.02.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Dungeons & Dragons: Tactics. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir IREC.

Oyun için türkçe yama metni Dungeons & Dragons: Tactics (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: IREC
Oyun açıklaması:
Dungeons & Dragons®: Tactics, oyuncuların altı maceracıdan oluşan bir grubu, derin ve heyecan verici sıra tabanlı aksiyonu deneyimlemek için çok çeşitli tehlikeli ortamlara götürmesine olanak tanır.

İndirme sayısı:
10462
Yayın yılı:
2007





Dungeons & Dragons: Tactics oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dungeons & Dragons: Tactics dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dungeons & Dragons: Tactics klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dungeons & Dragons: Tactics ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dungeons & Dragons: Tactics oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dungeons & Dragons: Tactics içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dungeons & Dragons: Dark Alliance, öncelikle çok oyunculu oyun için geliştirilmiş bir aksiyon RPGsidir.
Dungeons & Dragons Daggerdale, kötü Rezlus ve Zhentarimi Dalelandsı işgal etme ve fethetme girişimlerinde yenmek için verilen umutsuz mücadeleye odaklanıyor.
Dungeons & Dragons: Tower of Doom ve devamı Dungeons & Dragons: Shadow over Mystara, Wizards of the Coastun kalem-kağıt RPGsinin klasik arcade beat-em-up uyarlamaları, modern çağ için yeniden
Dört oyuncuya kadar inanılmaz, bağımlılık yapıcı bir oyun sunan Dungeons & Dragons Heroes, Xbox video oyun sistemi için özel olarak oluşturulmuş ilk Dungeons & Dragons markalı deneyimdir.
Bir Dungeons & Dragons Rol yapma efsanesi devam ediyor... Tamamen Yeni Pool of Radiance, göz kamaştırıcı 3D grafikler ve Yeni Dungeons & Dragons oyun kurallarını içeriyor.
Yorumlar
Yorum ekle