Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Shadowhand Türkçe yama

11.09.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Shadowhand. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: FFF, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Shadowhand (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: FFF
Oyun açıklaması:
Shadowhand, görsel roman ile tahsil edilebilir bir kart oyununun unsurlarını birleştiren sıra dışı bir mantık-macera oyunudur. Çoğunlukla mantık yapımları (örneğin: Regency Solitaire) ve basit tarayıcı başlıklarıyla tanınan Gray Alien Games tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
10417
Yayın yılı:
2017





Shadowhand oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Shadowhand dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Shadowhand klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Shadowhand ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Shadowhand oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Shadowhand içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Utawarerumono: Prelude to the Fallen, görsel roman macera oyununu (diğerlerinin yanı sıra iki boyutlu elle çizilmiş çizimler şeklinde aktarılan karmaşık bir senaryo) karmaşık bir sıra tabanlı oyunla
AND, iOS ve PCde yayınlanan Racer 8, bağımsız 30.06 Studios tarafından basit bir yarış oyunu ile bulmaca oluşturan bir mantık oyununun unsurlarını birleştiren sıra dışı bir yapım.
Çok, çok uzak bir galakside... ...bir Uzaylı ölüyor... korkunç bir şekilde.
Fear Effect, California merkezli stufio Kronos Digital Entertainment tarafından hazırlanan, hayatta kalma korku ve macera oyununun unsurlarını birleştiren sıra dışı bir oyundur.
The Long Siege, bir 3lü eşleştirme mantık oyununun mekanizmalarını bir savaş RTSsi ile birleştiren bir melezdir.
Yorumlar
Yorum ekle