Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Chaos Engine (1993) Türkçe yama

22.01.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız The Chaos Engine (1993). Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni The Chaos Engine (1993) (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: 2000AD
Oyun açıklaması:
Eksantrik bilim adamları, bir şey yarattıklarında deneylerinin genellikle kontrolden çıktığını kendilerine söylüyorlar. Başlık makinesini inşa ederken, yakında "babasına" karşı döneceğinden şüphelenmeyen, sıradan insanların ruhunu etkileyeceğinden şüphelenmeyen Baron Fortesquenin durumunda da farklı değildi, onları dişlerine kadar silahlandırdı ve ekmelerini emretti.

İndirme sayısı:
8696
Yayın yılı:
1993





The Chaos Engine (1993) oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Chaos Engine (1993) dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Chaos Engine (1993) klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Chaos Engine (1993) ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Chaos Engine (1993) oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Chaos Engine (1993) içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Kaos; Baş Noah / Kaos; Child Double Pack, Bilim Macera Serisi Bannerı altında yukarıda belirtilen iki oyunun bir derlemesidir.
Chaos Reborn: Adventures, tipik bir fantezi dünyasında geçen sıra tabanlı bir stratejidir.
Kötü ve sinsi cadı Scotia, uzun zamandır sevgiyle hüküm süren Kral Richardı yok etmek ve Gladstonedaki kaleyi ele geçirmek istemişti.
Chaos Domain, Unreal Engine ile çalışan 3D çalıştırma ve silah platform oyunudur.
Peakstar Software tarafından geliştirilen programın ikinci bölümü, güzel bir kıyafet ve bir grup arkadaşının maceralarını anlatıyor.
Yorumlar
Yorum ekle