Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Chaos Domain Türkçe yama

03.12.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Chaos Domain. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir BACKLASH.

Oyun için türkçe yama metni Chaos Domain (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: BACKLASH
Oyun açıklaması:
Chaos Domain, Unreal Engine ile çalışan 3D çalıştırma ve silah platform oyunudur. Oyun, Contra serisinin yanı sıra Abuse ve Doom Troopers gibi başlıklar da dahil olmak üzere 8-bit ve 16-bit döneminden kalma ve silah oyunlarından oldukça etkilenmiştir.

İndirme sayısı:
8713
Yayın yılı:
2014





Chaos Domain oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Chaos Domain dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Chaos Domain klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Chaos Domain ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Chaos Domain oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Chaos Domain içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Chaos Field, dikey nişancı hayranlarına sevinmeleri için bir neden veriyor!
Chaos Reborn: Adventures, tipik bir fantezi dünyasında geçen sıra tabanlı bir stratejidir.
2080 AD Tokyo, Japonya. Amada Şirketi, kendilerinin insan olduğuna inanan insansı robotlar yaratarak Cenevre Yasası, Madde 21i çiğniyor.
PC için Chaos Reborn, fantezi sıra tabanlı bir strateji oyunudur ve Chaos: The Battle of Wizards (1985) ve Lords of Chaosun (1999) manevi halefidir.
Chaos Chronicle, Android ve iOSta yayınlanan bir RPGdir. Oyun, WING Studiodaki ekip tarafından geliştirildi ve Nexon tarafından yayınlandı.
Yorumlar
Yorum ekle