Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

while True: learn() Türkçe yama

14.09.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz while True: learn()! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni while True: learn() (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: OUTLAWS
Oyun açıklaması:
while True: Learn(), oyuncunun bir yapay zeka geliştirme programcısı olmasını sağlayan orijinal bir simülatördür. Yapım, sizi çeşitli entelektüel zorluklarla başa çıkmaya zorlayan kapsamlı bir oyun sunuyor.

İndirme sayısı:
8926
Yayın yılı:
2019





while True: learn() oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) while True: learn() dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales while True: learn() klasörüne koyun.

3. Türkçe yama while True: learn() ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


while True: learn() oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve while True: learn() içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Land of Borostworowdaki Kajko ve Kokoszdan sonra bir başka oyun, tamamen Janusz Christynin kült çizgi romanına veya daha doğrusu The School of Flyinge dayanan çocuklar için (dört yaşından itibaren)
Life is Strange: True Colors, 2015 yılında piyasaya sürülen popüler epizodik macera oyunları serisinin üçüncü ana bölümüdür.
Nick Kang olarak, acımasız itibarınız ve ölümcül becerileriniz size kötü bir iş çıkardı: Çinli ve Rus çetelerinin Melekler Şehrini cehennem oyun alanlarına çevirmelerini engellemek için gizli bir
Dilinize Dikkat Edin: İngilizce Öğrenin, oyuncuya İngilizceyi daha iyi tanıma fırsatı veren bir eğitim ürünüdür.
Learning Factory, True: Learn() gibi yaştan bağımsız olarak eğlenceyi eğitimle birleştiren başka oyunlar yaratan bir stüdyo olan Luden.
Yorumlar
Yorum ekle