Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Prince of Persia: Warrior Within Türkçe yama

02.02.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Prince of Persia: Warrior Within. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Prince of Persia: Warrior Within (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: UNLEASHED
Oyun açıklaması:
Tıpkı selefi gibi dinamik bir aksiyon-macera oyunu olan Prince of Persia: The Sands of Timeın devamı. Bu sefer Prens kendi kaderiyle yüzleşmek zorundadır, çünkü hayatı, değişmez kaderin bir enkarnasyonu olan Dahaka tarafından tehdit edilmektedir.

İndirme sayısı:
9107
Yayın yılı:
2004





Prince of Persia: Warrior Within oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Prince of Persia: Warrior Within dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Prince of Persia: Warrior Within klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Prince of Persia: Warrior Within ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Prince of Persia: Warrior Within oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Prince of Persia: Warrior Within içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Prince of Persia Trilogy, ilk olarak 2003-2005 yıllarında PC, PlayStation 2, Xbox ve Nintendo GameCube için piyasaya sürülen Prince of Persia serisinin üç kült bölümünün bir derlemesidir.
Prince of Persia Classic, Doğu ortamında geçen popüler bir platform oyununun yeniden çevrimidir.
Prince of Persia: The Two Thrones, bir Pers Prensinin maceralarını konu alan, çok beğenilen bir oyun serisinin Sands of Time ve Warrior Withinden sonraki bir başka oyunu.
Prince of Persia: Rival Swords, ilk olarak PlayStation Portable için özel olarak hazırlanan Prince of Persia: Revelationsdan sonra ikinci aksiyon oyunudur.
Prince of Persia: Trilogy, kökeni 1980lere dayanan Prince of Persia serisinin muzaffer dönüşünün üçüncü yıldönümü için yayınlanan özel bir derlemedir.
Yorumlar
Yorum ekle