Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Gunlord X Türkçe yama

08.11.2023
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Gunlord X. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Gunlord X (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: TLG
Oyun açıklaması:
Gunlord X, oyuncuların kozmik düşman ordularıyla savaştıkları, platform ve ateş etme oyunlarının klasik iki boyutlu bir kombinasyonudur. Oyun, 2001 yılında kurulan Alman stüdyosu NG:DEV.

İndirme sayısı:
9216
Yayın yılı:
2019





Gunlord X oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Gunlord X dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Gunlord X klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Gunlord X ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Gunlord X oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Gunlord X içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Kine, oyuncuların bir grup komik robotu kontrol ettiği, mantıksal ve müzikal unsurlara sahip üç boyutlu bir platform oyunudur.
WarriOrb, öncelikle platform öğelerine ve düşmanlarla savaşmaya odaklanan üç boyutlu klasik tarzda bir arcade oyunudur.
Fast Striker, düzinelerce son derece tehlikeli uzaylıyla savaşan bir uzay aracını kontrol ettiğimiz iki boyutlu bir ateş etme oyunudur.
Wind Slayer, canavarları öldürdüğümüz, ganimet topladığımız ve kahramanımızı eğittiğimiz MMORPGnin ve klasik iki boyutlu yandan kaydırmalı bir platform oyununun oldukça sıra dışı bir kombinasyonudur.
Rage Software stüdyosu tarafından geliştirilen oyun, oyuncuların seviyeleri geçtiği ve düşman ordularıyla savaştığı bir SF arcade shooter oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle