Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

WarriOrb Türkçe yama

27.05.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız WarriOrb. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama PSC sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni WarriOrb (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: PSC
Oyun açıklaması:
WarriOrb, öncelikle platform öğelerine ve düşmanlarla savaşmaya odaklanan üç boyutlu klasik tarzda bir arcade oyunudur. Romanya-Macar bağımsız stüdyosu Not Henüz, ilk unvanı olduğu için bundan sorumludur.

İndirme sayısı:
8273
Yayın yılı:
2020





WarriOrb oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) WarriOrb dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales WarriOrb klasörüne koyun.

3. Türkçe yama WarriOrb ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


WarriOrb oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve WarriOrb içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Gerçeküstü, rahatsız edici bir tarzda düzenlenen Clinically Dead for PC, aksiyon, platform ve gizli oyun öğelerine sahip birinci şahıs bakış açısına sahip bir mantık oyunudur.
Paper Beast, Pixel Reef adlı bağımsız bir stüdyo tarafından öncelikle sanal gerçeklik setleri için geliştirilmiş bir keşif macera oyunudur.
Rogue Legacy 2, güçlü RPG öğelerine sahip iki boyutlu bir platform oyunudur.
To Leave, gizemli bir uçan kapı üzerinde süzülerek seviyelerde ilerlediğiniz 2 boyutlu bir platform oyunudur.
Rabi-Ribi, metroidvania ve kurşun cehennem atıcılarının unsurlarını birleştiren iki boyutlu bir arcade platform oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle