Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

No Time to Explain Türkçe yama

23.03.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz No Time to Explain. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama AkEd sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni No Time to Explain (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: AkEd
Oyun açıklaması:
PC ve XONEda yayınlanan No Time To Açıklaması, bağımsız tinyBuild Games stüdyosunun ilk oyunudur. Prodüksiyon, İnternet kullanıcıları arasında büyük popülerlik kazanan basit bir "flash oyunun" ticari bir versiyonu olarak oluşturuldu.

İndirme sayısı:
8169
Yayın yılı:
2013





No Time to Explain oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) No Time to Explain dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales No Time to Explain klasörüne koyun.

3. Türkçe yama No Time to Explain ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


No Time to Explain oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve No Time to Explain içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Adventure Time: Puzzle Quest, Cartoon Network kanalında yayınlanan popüler Adventure Time animasyon serisinin lisansı altında oluşturulmuş, RPG unsurlarına sahip bir 3lü eşleştirme bulmaca oyunudur.
Trading Time: A Croak Tale, pitoresk ama aynı zamanda oldukça tuhaf bir ada bırakmaya çalıştığımız bir macera oyunudur.
Growlanser: Wayfarer of Time, ilk olarak 2003 yılında PlayStation 2de piyasaya sürülen RPG Growlanser IV: Wayfarer of the Time için geliştirilmiş ve geliştirilmiş bir bağlantı noktasıdır.
Zenonia S: Rifts in Time, AND ve iOS tarafından yayınlanan bir mobil aksiyon RPG oyunudur.
Team17 tarafından yayınlanan My Time at Portia, PC, SWITCH vb. için piyasaya sürüldü, bir köy yaşamı simülatörünün unsurlarına sahip bir rol yapma sanal oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle