Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Minority Report: Everybody Runs Türkçe yama

14.02.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Minority Report: Everybody Runs! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Minority Report: Everybody Runs (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: iNFECTiON
Oyun açıklaması:
Tom Cruiseun benzerliğinin bariz bir şekilde yokluğuna rağmen, hit Spielberg filmi Azınlık Raporu tüm görkemiyle PS2de yeniden yaratıldı. Önsuç başkanı John Andertonın üniformasını don, yorulmadan çalıştığı ileri görüşlü polis kuvvetinden kaçarken.

İndirme sayısı:
10532
Yayın yılı:
2002





Minority Report: Everybody Runs oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Minority Report: Everybody Runs dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Minority Report: Everybody Runs klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Minority Report: Everybody Runs ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Minority Report: Everybody Runs oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Minority Report: Everybody Runs içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
S.O.S: The Final Escape 3, aksiyon oyunları unsurlarıyla sıra dışı bir dizi Japon macerasının bir sonraki bölümüdür.
Disaster Report 4 Plus: Summer Memories, PS4te yayınlanan bir aksiyon macera oyunudur.
Her şey ortaçağ Avrupasının en karanlık yüzyılında, ileri görüşlü bir Papanın ilk haçlı seferinin alevlerini tutuşturduğu ve rakip ulusları tek bir amaç için birleştirdiği zaman oldu: Kutsal
Özel Rapor Bölümü (jap. Tokushu Houdoubu), oyuncuların doğaüstü olayların sırlarını araştıran araştırmacı bir TV gazetecisi rolünü üstlendiği görsel bir roman macera oyunudur.
John Buchanın inanılmaz casusluk gerilim filmi, ilk dijital uyarlamamız olacak: interaktif platformlar için yeni bir eğlence biçimi ve The Story Mechanics tarafından yaratıldı.
Yorumlar
Yorum ekle