Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

SOS: The Final Escape 3 Türkçe yama

29.09.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız SOS: The Final Escape 3. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: TMG, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni SOS: The Final Escape 3 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: TMG
Oyun açıklaması:
S.O.S: The Final Escape 3, aksiyon oyunları unsurlarıyla sıra dışı bir dizi Japon macerasının bir sonraki bölümüdür. Disaster Report ve Raw Danger olarak da bilinen önceki bölümler, yalnızca Sony avuçiçi bilgisayar sahiplerine ayrılmış olan PlayStation 2de yayınlandı.

İndirme sayısı:
10038
Yayın yılı:
2009





SOS: The Final Escape 3 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) SOS: The Final Escape 3 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales SOS: The Final Escape 3 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama SOS: The Final Escape 3 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


SOS: The Final Escape 3 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve SOS: The Final Escape 3 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Overlord: Escape from Nazarick, metroidvania formatında bir aksiyon platform oyunudur.
I Will Escape, bir hapishaneden kaçmaya odaklanan, PC için üçüncü şahıs bir aksiyon-macera oyunudur.
Escape Academy, çeşitli kaçış odalarından kaçtığımız bir bulmaca oyunudur.
Zero Escape: PC, PS4 ve PSV için Nonary Games, Spike Chunsoft olarak bilinen bir Japon stüdyosu tarafından geliştirilen ve 2009 sürümü 999: Nine Hours, Nine Persons, Nine Doors ve Zero Escape dahil
PC, PS3 ve X360ta yayınlanan Escape Dead Island, birinci şahıs cRPG aksiyon serisinin iki yan ürünü olan Dead Island by Techland stüdyosundan biridir.
Yorumlar
Yorum ekle