Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Primitive Wars Türkçe yama

16.02.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Primitive Wars. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama ICU sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Primitive Wars (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: ICU
Oyun açıklaması:
Asyada ve özellikle Güney Korede Starcraftın büyük popülaritesi dalgasında, zaten klasik şahesere az çok atıfta bulunan yeni RTSler yaratılmaya başlandı.

İndirme sayısı:
10148
Yayın yılı:
2001





Primitive Wars oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Primitive Wars dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Primitive Wars klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Primitive Wars ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Primitive Wars oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Primitive Wars içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Artık herkes bir Lightsaber™ dövüşünün eğlencesini ve heyecanını yaşayabilir.
Clone Wars Adventures, Star Wars™: The Clone Wars™ın heyecanını ve heyecanını ilk elden yaşayabileceğiniz yepyeni, aksiyon dolu bir çevrimiçi oyundur.
LEGO Star Wars III: PC, X360 vb. için Klon Savaşları, LEGO dünyasında geçen üçüncü Star Wars oyunudur.
Star Wars: Jedi Power Battles, konusu Star Wars film destanının ilk bölümüne atıfta bulunan HotGen Studios tarafından 2001 yılında üretilen bir arcade oyunudur.
Star Wars® The Clone Wars™: Republic Heroes™, genç ve yaşlı Star Wars hayranlarının Klon Savaşlarının kapsamlı galaktik maceralarını yaşamalarına izin veriyor.
Yorumlar
Yorum ekle