Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Wayfinder Türkçe yama

08.08.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Wayfinder. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir GZKS, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Wayfinder (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: GZKS
Oyun açıklaması:
WayFinder, çevrimiçi (MMO) öğelerin ve RPG türünün oyun mekaniğinin bir karışımına sahip bir aksiyon oyunudur. American Studio Airship sendikası tarafından Darksiders Genesis, Ruined King: A Leagu of Legends Story and Battle Chasers: Nightwar gibi prodüksiyonların yazarları tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
9683
Yayın yılı:
2023





Wayfinder oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Wayfinder dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Wayfinder klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Wayfinder ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Wayfinder oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Wayfinder içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Showa American Story, kıyamet sonrası dünyada bir aksiyon RPGsidir. Oyun, DYING korku serisinden bilinen Çinli stüdyo NEKCOM Games tarafından geliştirildi.
Cloud Chasers, hayatta kalma unsurlarına odaklanan mobil bir aksiyon-macera oyunudur.
Battle Chasers: Nightwar for PC, SWITCH vb., Joe Madureira tarafından yaratılan ve WildStorm ve Image Comics tarafından 1998-2001 yılları arasında yayınlanan Battle Chasers adlı popüler çizgi roman
Hextech Mayhem: A League of Legends Story, ritim oyunlarından alınan özelliklerle zenginleştirilmiş dinamik bir otomatik koşucudur.
Vampire Legends: PC, AND vb. için Kisilovanın Gerçek Hikayesi, Organic 2 Digital Studio tarafından geliştirilen sıradan, gizli nesne macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle