Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Cloud Chasers Türkçe yama

10.03.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Cloud Chasers. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir CHAOS!, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Cloud Chasers (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: CHAOS!
Oyun açıklaması:
Cloud Chasers, hayatta kalma unsurlarına odaklanan mobil bir aksiyon-macera oyunudur. Üretim, Blindflug stüdyosu tarafından geliştirildi ve herhangi bir mikro işlemin olmadığı birinci sınıf bir üründür.

İndirme sayısı:
9127
Yayın yılı:
2015





Cloud Chasers oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Cloud Chasers dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Cloud Chasers klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Cloud Chasers ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Cloud Chasers oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Cloud Chasers içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC için Cloud Pirates, Skyforge gibi oyunların yaratıcısı Rus stüdyo Allods Team tarafından geliştirilen ve My.
Battle Chasers: Nightwar for PC, SWITCH vb., Joe Madureira tarafından yaratılan ve WildStorm ve Image Comics tarafından 1998-2001 yılları arasında yayınlanan Battle Chasers adlı popüler çizgi roman
AND ve iOS için Sky Chasers, Nom Cat ve Super Bunny World gibi projelerin geliştiricileri olan Lucky Kat Studios tarafından oluşturulan bir 2D arcade oyunudur.
Geleceğin koruyucusu tarafından ziyaret edilen yaratıcı bir genç adamın macerasını yaşayın.
Yonder: PC, SWITCH ve PS4 için Cloud Catcher, Activison ve Rocksteadyden deneyimli geliştiriciler tarafından kurulan bir stüdyo olan Prideful Sloth tarafından geliştirilen bir fantezi aksiyon-macera
Yorumlar
Yorum ekle