Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Mainframe Defenders Türkçe yama

15.08.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyun için türkçe yama sunuyoruz Mainframe Defenders! Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: ORiON, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Mainframe Defenders (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: ORiON
Oyun açıklaması:
Mainframe Defenders, bağımsız stüdyo Synthetic Domain tarafından geliştirilen bir taktik roguelite oyunudur. Oyun, gizemli bir virüs bulaşmış robotlar tarafından kontrol edilen bir araştırma merkezinde geçmektedir.

İndirme sayısı:
8126
Yayın yılı:
2020





Mainframe Defenders oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Mainframe Defenders dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Mainframe Defenders klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Mainframe Defenders ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Mainframe Defenders oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Mainframe Defenders içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Defenders of Ardania, PC, iPad, PSN ve XBLA olmak üzere dört farklı platform için geliştirilmekte olan yeni nesil bir kule savunma oyunudur.
PC, SWITCH ve PS4te bulunan Aegis Defenders, metroidvania ve kule savunma oyunlarının unsurlarını kullanan orijinal bir tür melezidir.
Anomaly Defenders, Anomaly serisinin Tower Offense oynanışı fikrini tanıtan en son bölümüdür.
Dungeon Defenders: Awakened, kule savunma unsurlarına sahip bir aksiyon RPGsidir.
Trollhunters Defenders of Arcadia, Netflix için Guillermo del Toro tarafından yönetilen popüler Trollhunters serisinin lisansı altında bir platform oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle