Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Reckless Racing Ultimate Edition Türkçe yama

16.07.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Reckless Racing Ultimate Edition. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama DYNAMiCS140685 sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Reckless Racing Ultimate Edition (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: DYNAMiCS140685
Oyun açıklaması:
Beğenilen Reckless Racing yukarıdan aşağıya yarışçı serisinin nihai sürümü burada. Şimdi her zamankinden daha büyük ve daha kirli! Çok çeşitli yol ve toprak pistleri, tekli ve çok oyunculu etkinlikler, modifiye edilmiş arabalar ve kamyonlar ve zorlu oyun modları ile yarışın.

İndirme sayısı:
9674
Yayın yılı:
2012





Reckless Racing Ultimate Edition oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Reckless Racing Ultimate Edition dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Reckless Racing Ultimate Edition klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Reckless Racing Ultimate Edition ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Reckless Racing Ultimate Edition oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Reckless Racing Ultimate Edition içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Sniper Elite III: Ultimate Edition, 2005te Sniper Elite: Berlin 1945 tarafından başlatılan ve Rebellion tarafından geliştirilen popüler keskin nişancı atıcılarının üçüncü bölümünün eksiksiz bir
Gears of War: Ultimate Edition, Xboxa özel en popüler serilerden birini başlatan 2006dan kalma bir üçüncü şahıs nişancı oyununun yeniden düzenlenmiş bir sürümüdür.
Rival Stars Horse Racing, spor simülasyonu ile ekonomik stratejiyi birleştiren bir binicilik oyunudur.
PC için Resident Evil 4 Ultimate HD Edition, Japonyadan Capcom tarafından geliştirilen efsanevi hayatta kalma korku serisinin dördüncü bölümünün yeniden düzenlenmiş bir sürümüdür.
Boston, Massachusettsin üzerinde yüzen binalardan yaptığınız atlayışlar tamamen stil ve zamanlama ile ilgili.
Yorumlar
Yorum ekle