Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Heathen: The Sons of the Law Türkçe yama

25.11.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Heathen: The Sons of the Law! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir AGES.

Oyun için türkçe yama metni Heathen: The Sons of the Law (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: AGES
Oyun açıklaması:
Heathen, H.G. Wellsin bir bilim kurgu romanı olan Dr. Moreau Adasına dayanan Frog Factory olarak bilinen bağımsız bir ekibin düşük profilli bir projesidir.

İndirme sayısı:
8314
Yayın yılı:
2023





Heathen: The Sons of the Law oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Heathen: The Sons of the Law dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Heathen: The Sons of the Law klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Heathen: The Sons of the Law ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Heathen: The Sons of the Law oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Heathen: The Sons of the Law içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Brothers in Arms 3: Sons of War, AND, iOS ve WP için geliştirilmiş bir 2.
Sons of Valhalla, RPG unsurlarına sahip bir RTSdir. Bağımsız bir stüdyo olan Pixel Chest tarafından geliştirildi ve Hooded Horse tarafından yayınlandı.
Inked, Somnium Games tarafından geliştirilen ve Brothers: A Tale of Two Sons veya Syndicate dahil olmak üzere sayısız oyunla tanınan bir stüdyo olan Starbreeze tarafından yayınlanan bir platform
PC için Sons of Abraham, Paradox Interactive tarafından yaratılan, beğenilen bir strateji oyunu Crusader Kings IInin beşinci büyük genişleme paketidir.
Sons of the Forest, çeşitli canavar türlerinin yaşadığı gizemli bir adada hayatta kalmaya çalıştığımız hayatta kalma oyunu The Forestın devamı niteliğindedir.
Yorumlar
Yorum ekle