Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Moonshine Racers Türkçe yama

26.10.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Moonshine Racers. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Moonshine Racers (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: FAiRLiGHT
Oyun açıklaması:
Moonshine Racers, Amerika Birleşik Devletlerinin batı kesiminde gerçekleşen eğlenceli araba yarışlarıdır. Oyuncu, görevi eski bir Tucker tarafından işletilen yerel bir bara zamanında alkol getirmek olan bir kamyon şoförü rolünü oynayacak.

İndirme sayısı:
9764
Yayın yılı:
1991





Moonshine Racers oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Moonshine Racers dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Moonshine Racers klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Moonshine Racers ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Moonshine Racers oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Moonshine Racers içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
LEGO Racers, LEGO tuğlalarıyla kendi yaptığımız arabalarda başkalarıyla yarıştığımız bir araba yarışı oyunudur.
Racers vs. Police: Street Challenge, Play Publishingin hızlı arabaları seven ancak trafik düzenlemelerinden, özellikle hız limitlerinden hoşlanmayan herkes için önerisi.
Little Racers: STREET, esas olarak Xbox Live Indie Games aracılığıyla dağıtılan basit Xbox 360 oyunlarında uzmanlaşmış bir İspanyol stüdyosu olan Milkstoneun eseridir.
Fast & Furious: Spy Racers Rise of SH1FT3R, Fast & Furious Spy Racers adlı Netflix platformu tarafından üretilen dizinin lisansına dayalı bir yarış oyunudur.
Köşe Yarışı çılgın bir yarış. Başlangıçta, her biri ne pahasına olursa olsun kazanmak isteyen, inanılmaz derecede süslü ve gülünç on yaratık var.
Yorumlar
Yorum ekle