Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Racers vs. Police: Street Challenge Türkçe yama

25.02.2023
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Racers vs. Police: Street Challenge. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Racers vs. Police: Street Challenge (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: AH-Team
Oyun açıklaması:
Racers vs. Police: Street Challenge, Play Publishingin hızlı arabaları seven ancak trafik düzenlemelerinden, özellikle hız limitlerinden hoşlanmayan herkes için önerisi.

İndirme sayısı:
8276
Yayın yılı:
2012





Racers vs. Police: Street Challenge oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Racers vs. Police: Street Challenge dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Racers vs. Police: Street Challenge klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Racers vs. Police: Street Challenge ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Racers vs. Police: Street Challenge oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Racers vs. Police: Street Challenge içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Contraband Police for PC, holiganlar arasındaki kavgalara odaklanan Street Warriors Online adlı dövüş oyunu üzerinde çalıştığı bilinen Crazy Rocks tarafından geliştirilen bir oyundur.
Little Racers: STREET, esas olarak Xbox Live Indie Games aracılığıyla dağıtılan basit Xbox 360 oyunlarında uzmanlaşmış bir İspanyol stüdyosu olan Milkstoneun eseridir.
Street Racing Stars, Russian Rally veya Russian Street Challenge gibi yapımlarla tanınan Rus geliştirme stüdyosu Supreme Bit Entertainmentın eseridir.
Police: Destruction Street, son derece popüler Grand Theft Auto veya Saints Row oyunlarına düşük bütçeli, mizahi bir yanıttır.
Supercar Street Challenge, bir atari yarış oyunudur. Oyuncular dünyanın en büyük metropollerinde gerçekleşen bir dizi yarışa katılırlar: Londra, Paris, Monako, Los Angeles, Münih ve Roma.
Yorumlar
Yorum ekle