Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Decay of Logos Türkçe yama

24.04.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyun için türkçe yama sunuyoruz Decay of Logos! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir CORE.

Oyun için türkçe yama metni Decay of Logos (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: CORE
Oyun açıklaması:
Bağımsız stüdyo Amplify Creations tarafından geliştirilen Decay of Logos for SWITCH, PC vb., bir aksiyon RPGsi ile bir macera oyununun orijinal bir karışımıdır.

İndirme sayısı:
10601
Yayın yılı:
2019





Decay of Logos oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Decay of Logos dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Decay of Logos klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Decay of Logos ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Decay of Logos oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Decay of Logos içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
State of Decay 2: Heartland, oyuncuların zombi istilasına uğramış bir dünyada hayatta kalmaya çalıştığı 2018 sandbox aksiyon oyununa bir eklentidir.
Maquette, sıradan bir aşk hikayesini olağanüstü bir şekilde sunmaya odaklanan birinci şahıs bir bulmaca-macera oyunudur.
Robin Hood: Builders of Sherwood, bir aksiyon RPGsi ile bir şehir kurma strateji oyununun bir karışımıdır.
Core Decay, eski tarz bir FPS biçiminde sürükleyici bir simülasyon oyunudur.
OlliOlli: Switch Stance, OlliOlli serisinin iki bölümünü içeren bir derlemedir, yani OlliOlli ve OlliOlli 2: Olliwooda Hoş Geldiniz.
Yorumlar
Yorum ekle