Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Room Three Türkçe yama

29.01.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız The Room Three. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: GGHZ, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni The Room Three (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: GGHZ
Oyun açıklaması:
AND, PC ve iOSta yayınlanan The Room Three, Fireproof Games stüdyosunun bir dizi hit mantık oyununun bir sonraki bölümüdür. Serinin önceki baskılarında olduğu gibi, arsa yalnızca sonraki karmaşık bulmacaları çözme eğlencesine yol açan ikincil bir unsurdur.

İndirme sayısı:
10826
Yayın yılı:
2015





The Room Three oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Room Three dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Room Three klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Room Three ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Room Three oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Room Three içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Room: Old Sins, The Room adlı macera oyunu serisinin dördüncü bölümüdür.
Stratejinin halefi, Acil Durum 2: Yeni nabzı hızlandıran kurtarma görevlerini ve en son 3D teknolojisini içeriyor.
No More Room in Hell 2, Half-Life 2 nişancı oyununun bir modu olarak doğan ve Dawn of the Dead filminden ilham alan 2011in oynaması ücretsiz co-op aksiyon oyununun devamı niteliğindedir.
Room VR: A Dark Matter, Fireproof Games tarafından 2012de piyasaya sürülen ödüllü serinin beşinci bölümüdür.
No More Room in Hell, zombilerin istila ettiği bir dünyada hayatta kalmaya çalıştığımız ücretsiz bir kooperatif aksiyon oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle