Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Foreclosed Türkçe yama

19.05.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Foreclosed. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama SHWZ sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Foreclosed (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: SHWZ
Oyun açıklaması:
Foreclosed, bir tür etkileşimli çizgi roman olarak stilize edilmiş, RPG unsurlarına sahip bir siberpunk aksiyon oyunudur. Oyun, bağımsız bir Antab Studio ekibi tarafından geliştirildi ve Merge Games tarafından yayınlandı.

İndirme sayısı:
9903
Yayın yılı:
2021





Foreclosed oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Foreclosed dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Foreclosed klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Foreclosed ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Foreclosed oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Foreclosed içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Neyin altında? etkileşimli bir çizgi roman olarak stilize edilmiş son derece kısa bir görsel romandır.
Unsighted, RPG unsurlarına sahip bir aksiyon macera oyunudur. Oyun, bağımsız bir Brezilya ekibi Studio Pixel Punk tarafından geliştirildi ve piyasaya sürülmesi Humble Games tarafından yapıldı.
The Unliving, roguelike öğeler içeren aksiyon RPGsidir. Oyun, bağımsız ekip RocketBrush Studio tarafından geliştirildi ve Team17 tarafından yayınlandı.
Chasing Static, bir korku macera oyunudur. Eskiden Sick Chicken Studios olarak bilinen bağımsız bir İngiliz ekibi Headware Games tarafından geliştirildi ve Ratalaika Games tarafından yayınlandı.
Scarf, Uprising Studios adlı bağımsız bir İspanyol ekibi tarafından geliştirilen macera unsurlarına sahip bir platform oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle