Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Fae Farm Türkçe yama

15.09.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Fae Farm. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Fae Farm (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: DTCG
Oyun açıklaması:
Fae Farm, türün tipik temsilcilerinden daha fazla aksiyon öğelerine odaklanan bir tarım RPGsidir. Phoenix Labs Studio tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
10819
Yayın yılı:
2023





Fae Farm oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Fae Farm dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Fae Farm klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Fae Farm ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Fae Farm oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Fae Farm içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Farm Expert 2017 for PC, Farm Expert 2016 ve Professional Farmer 2015 gibi oyunların yaratıcısı PlayWay tarafından geliştirilen başka bir çiftçilik simülatörüdür.
Farm Mechanic Simulator, modern tarım makinelerinin bakımı ve onarımı konusunda uzmanlaşmış bir tamircinin hayatını tatmanızı sağlayan bir simülasyondur.
AND, tarayıcılar ve iOS için Farm Heroes Super Saga, King tarafından yapılmış başka bir oyundur.
Farm Expert 2018, bir dizi çiftçilik simülatörünün bir sonraki bölümüdür.
Big Farm Story, bir çiftçinin macerasını yaşamamıza ve çökmekte olan bir çiftliği yeniden inşa etmede kendimizi test etmemize izin veren bir çiftçilik RPGsidir.
Yorumlar
Yorum ekle