Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Monster Boy and the Cursed Kingdom Türkçe yama

27.02.2023
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Monster Boy and the Cursed Kingdom. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir BACKLASH, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Monster Boy and the Cursed Kingdom (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: BACKLASH
Oyun açıklaması:
PC, SWITCH ve PS4 için Monster Boy, Wonder Boy/Monster World serisinin resmi olmayan yedinci oyunudur. Geliştiriciler Game Atelier, artık markanın (Seganın sahibi olduğu) haklarına sahip, ancak yapım aynı dünyada geçiyor ve hikaye evrene uyuyor.

İndirme sayısı:
10608
Yayın yılı:
2018





Monster Boy and the Cursed Kingdom oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Monster Boy and the Cursed Kingdom dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Monster Boy and the Cursed Kingdom klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Monster Boy and the Cursed Kingdom ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Monster Boy and the Cursed Kingdom oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Monster Boy and the Cursed Kingdom içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Monster Prom 2: Monster Camp, 2018de Monster Prom oyunuyla başlayan sıra dışı bir flört simülatörleri serisinin ikinci bölümüdür.
Monster Kingdom: Jewel Summoner, Sonynin taşınabilir konsolu PlayStation Portable için stratejik unsurlara sahip bir Uzak Doğu rol yapma oyunudur.
Wonder Boy: Asha in Monster World, 1994te piyasaya sürülen Monster World IV, RPG öğelerine sahip bir aksiyon platform oyununun tam bir versiyonudur.
Majesty 2: Monster Kingdom, Majesty: The Fantasy Kingdom Simin üçüncü ve son genişleme paketidir.
Monster Hunter World, Capcom tarafından geliştirilen popüler aksiyon RPG serisinin yeni bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle